Shop until you drop! Of lack of sleep…?


Jag har varigt så jävla trött hela dagen! (och det är totalt mitt fel)
Det började med att jag var uppe nästan hela natten för jag var tvungen att läsa klart Opal av Jennifer L. Armentrout (Såå bra bok och serie, flippar ut lite, kommer förhoppningsvis en recension även på denna!)
Sedan efter en halvtimmas sömn så skulle jag upp igen för att äta frukost och fixa till mig, då jag lovat att åka med min vän till Göteborg när hon fixade håret på Rapunzel, så hon kom och hämtade mig kl 7:00 vilket är en omänsklig tid att vakna på en lördag.

Så att jag där i lite över 3 timmar medan hon fixade det (hade självklart med mig en bok, ett måste i varje boknörds väska!)

Och sedan efter vi hade tagit något att ätit så smög jag in på Science fiction bokhandeln (lööve!) då jag inte bara kan gå förbi den när jag är i Gbg, och detta är böckerna jag skaffade:                     

Shadows (The Rephaim, #1) av Paula Weston

Ashes (Ashes Trilogy, #1) av Ilsa J. Bick

Unravel Me (Shatter Me, #2) av Tahereh Mafi

Ser massa fram emot att läsa dem! Hohohohoh <3

Så såg lite av min dag ut, nu ska jag läsa… och sedan sova , för just nu är jag övertrött så jag är pigg och kan inte sooovaaaaaa. Men samtidigt trött trött trött men det är sällan något inte en bra bok kan fixa.

Adiós, amigos!

Film: Upside Down


In an alternate universe where twinned worlds have opposite gravities, a young man battles interplanetary prejudice and the laws of physics in his quest to reunite with the long-lost girl of his dreams in this visually stunning romantic adventure that poses the question: what if love was stronger than gravity?
____________________

Adam and Eden fell in love as teens despite the fact that they live on twinned worlds with gravities that pull in opposite directions. Ten years after a forced separation, Adam sets out on a dangerous quest to reconnect with his love.

Film: Upside Down

Utgiven: 2012

Regissör: Juan Solanas 

Skådespelare: Jim Sturgess, Kirsten Dunst, Timothy Spall

Språk: Engelska

Gener: Drama, Romans, Äventyr, Science Fiction

Längd: 100 min

Betyg: 4.5 /5 ★

Snappt bara, filmen utspelar sig i en värld där 2 planeter är över varandra. De har en pelare/torn som är den ända riktiga sammankopplingen mellan världarna (Det är ett företag med kontor och labb och sådant). De två världarna har som två olika kast system, Den Över världen är den bättre, rikare och Undra, ja de säger ju sig själv, den sämre och fattigare.

Eden (Kirsten Dunst) som kommer från den Övre världen och Adam (Jim Sturgess) som kommer från den Undre möts som unga på 2 berg som är ligger väldigt nära varandra. En dag kommer myndigheterna på dem och en olycka sker och det ser inte varandra på 10år.

Adam jobbar med ett ämne som kommer från båda världarna en dag ser han Eden igen på tv:n och får reda på att hon jobbar i tornet, och från det ögonblicket gör han allt för att få se henne igen och det har stora konsekvenser.

Jag älskar hur unik filmen är det är inget jag sätt förr, för mig är det ett helt nytt koncept.  (föutom hela de här förbjuden kärlek saken, de har man ju sätt för, men men det är kul ändå)
Filmen är underbart gjort, vissa scener tar ens anda och jag kan bara tänka mig att leva i den världen. Sitta och titta upp och bara se en annan värld över en.

Adam och Eden var fantastiska, man hejjade verkligen på dem genom hela filmen~

En annan underbar karaktär i filmen var Bob som av Timothy Spall, och detta är den första filmen med han som man inte kan hjälpa att älska han.

Detta var verkligen en fantastisk film, och den var så mycket bättre än jag hade förväntat mig.
Awwwwwwesome~


.:Beatrice:.
 

Hela tiden...


Det händer ofta att jag hamnar i en svacka i min läsning.
Antingen att jag inte vet vad jag ska läsa eller att jag är förbanad med min bok som jag läser så jag inte orkar läsa den,,, Eller att jag är för feg för jag är en mes och böcker gör mig för känslosam och jag blir helt sskadnfkjandfökoe och måste lägg undan boken... LAAAAAME
 
Och då jag har ganska mycket böker ståendes lite överallt på mitt rum, så kan jag ibland bara plocka ut massa av de jag älskar och sitta och bläddra i dem. (när jag inte orkar läsa om de och bara vill ha guldklimparna~) 
 
Peace out!
 
 

Lies

 

 You're never gonna love me, so what's the use?
What's the point in playing a game you're gonna lose?


KAN. INTE. SLUTA. LYSSNA.
 
Jag vet inte, jag har fått Marina and the Diamonds feber eller något.
Men ärligt hon är ju så jävla bra!

SNÄLLA STOPPA MIG!

 
Ingen Hemma
Inget Jobb
Och jag borde städa för ärligt damm, kläder och böcker ligger överallt! och massa annat shit
Men jag e så jävla sötsugen och uttråkad!
Ärligt jag rullar bara runt på golvet och springer random runt i huset och dansar till massa hög musik.
 
WOOOOOOOOOOOOOOIE!!!!!
 
 

Sann Kärlek *:・゚✧ ☆ ♥


TITTA VAD JAG FICK!

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE!!!

Jag fick minna böcker från Amazon idag! <3
Avis? Bra

Det gick förvånandsvärt lätt! Trodde de skulle vara krångligare, men det man ska komma ihåg att de drar pengarna med en gång du beställer dem.
En annan bra sak och veta är att man beställer dem från amazon.co.uk och INTE amazon.com, för då måste du betala tull och massa andra tråkiga saker, jag fick dem fraktfriiiit! WOOP WOOP (och det gick ganska snappt, beställde de föra veckan och nu är de här <3)

Böckerna jag beställde:

Inescapable (The Premonition #1) av Amy A. Bartol
Intuition (The Premonition #2) av Amy A. Bartol
Indebted (The Premonition #3) av Amy A. Bartol
Incendiary (The Premonition #4) av Amy A. Bartol

Fall From Grace (Mad World #1) av Christine Zolendz
Saving Grace (Mad World #2) av Christine Zolendz

 

SÅÅ BRA! Rekommenderar dem starkt!!! (Jag HOPPAS jag skriver recension på dem snart…men ni vet.. jag är lat ibland)

I alla fall jag vet att de ska komma en till bok i The Premonition serien och även att de kommer en till bok som typ är från Mad World serien, de är en bok från Shanes perspektiv, O JAG E SÅ FUCKING EXCITED ÖVER DEN!!! Kjsgnedijnfgvoiksjd!!! YEAH! (Shane är den huvud-mannen-saken i Mad World… och han är awesome….)

 

Peace Out daaaaaarlings!

Tema Dialog gjort av Mimmi Thorneus